Staten fortsätter att flyga med SAS

SAS_B737-600_LN-RPA_Schiphol_6122006
(Foto: Bastiaan)

Statens Inköpscentral för Kammarkollegiet har förnyat avtalet om utrikes flygresor med SAS vilket innebär att flygbolaget kommer fortsätta att flyga statens anställda ytterligare ett år framöver.

Det förnyade avtalet innebär att SAS får fortsatt förtroende att flyga svenska statens anställda fram till september 2019. Avtalet tecknas av den statliga förvaltningsmyndigheten Kammarkollegiet och är värt cirka 200 miljoner kronor för perioden.

”Vi är glada och stolta över att svenska staten än en gång väljer att förnya avtalet med oss. Vi ser det som ett bevis på att de anställda som reser i tjänsten uppskattar upplevelsen att flyga med oss och det vi erbjuder, allt från tidtabeller till service. Vi hälsar dem fortsatt varmt välkomna ombord hos oss på SAS”, säger Markus Ek, global företags- och agentförsäljningschef på SAS.

Avtalet är en förlängning med tolv månader och gäller fram till 30 september 2019 och gäller för utrikes flygresor. När det gäller inrikesresor har staten avtal med bland annat BRA och Norwegian.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.