Ta tempen med Norwegian

TFN
(Foto: Norwegian)

Norwegian lanserar en digital temperaturkarta på bolagets webbplats som är en helt ny funktion som gör det möjligt att välja destination efter den temperatur som önskas.

Den nya funktionen på Norwegians hemsida innebär att resenärer kan hitta destinationer utifrån vilken temperatur som önskas. Sökfunktionen väljer destinationer beroende på önskemål om temperatur, pris eller typ av resa, allt med hjälp av en digital linjekarta.

”Det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder att boka en resa med Norwegian. Vi vet att många längtar efter sol och värme så med en sökfunktion som baseras på temperatur blir det ännu lättare att hitta det man letar efter”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegians webbplats, http://www.norwegian.com, utsågs för två år sedan till världens bästa bland lågprisbolag under World Travel Awards. Här hittar du Norwegians digitala temperatur-linjekarta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.