Finnair ökar sin närvaro i Norge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Foto: Anna Zvereva)

Finnair utökar sitt samarbetet med Widerøe genom att utöka antalet codeshare-destinationer i Norge vilket ökar det finska flygbolagets närvaro i landet och sätter press på SAS och Norwegian.

Widerøe fortsätter att samarbeta med sin finska samarbetspartner Finnair genom att utöka Finnairs codeshare destinationer i Norge med ett flertal nya flyglinjer. Linjerna utgår ifrån Finnairs egna destinationer i Norge, Oslo, Bergen samt Tromsø och möjliggör för Finnairs resenärer att resa vidare på Widerøe-linjer i Norge.

”Vi är glada för att utöka vårt samarbete med Widerøe och att koppla ihop fler regioner i Norge med vårt nätverk. Det nya codeshare-samarbetet kommer både asiatiska och finska resenärer till godo samt norska resenärer som vill ha smidiga transfers till vårt nätverk som består av 19 asiatiska destinationer, sju i Nordamerika och över 100 destinationer i Europa”, säger Juha Järvinen, CCO på Finnair.

Det nya codeshare-samarbetet gäller från 25 maj och kommer att finnas på flygningar från Oslo Gardermoen till Florø, Ørsta-Volda, Svolvær, Leknes och Stokmarknes. Dessutom från Bergen till  Tromsø, Bodø, Kristiansund, Molde, Florø och till Billund i Danmark, samt på linjerna Tromsø-Kirkenes och Tromsø-Stokmarknes.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.