BRA erbjuder Nextjet-resenärer billiga flygbiljetter

Flygplan AVRO RJ 100 3 160229_0
(Foto: BRA)

Under onsdagen meddelade flygbolaget Nextjet att de försatts i konkurs och därför erbjuder BRA Nextjets resenärer från Göteborg, Umeå och Sundsvall möjlighet att boka om sina biljetter i mån av plats 16-20 maj.

”Flygkonkursen är oerhört olycklig och något vi djupt beklagar. Vi vill samtidigt sträcka ut en hand till alla strandade flygresenärer den närmaste tiden”, säger Christian Clemens som är VD på BRA.

Med anledning av Nextjets konkurs erbjuder BRA strandade Nextjet-resenärer med avresa 16-20 maj på sträckorna Umeå-Göteborg, Göteborg-Umeå, Sundsvall-Göteborg eller Göteborg-Sundsvall att boka om till BRA för 498 kronor inklusive skatter och avgifter.

För ombokning kan BRAs Kundcenter kontaktas och uthämtning av biljett görs mot uppvisande av Nextjetbiljett med utresedatum 16-20 maj på en av BRAs avreseflygplatser. BRAs flygningar går via Stockholm Bromma istället för direktflyg som Nextjet flög på de berörda linjerna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.