Norwegian Reward vinner två internationella priser

(Foto: Norwegian)

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, fick i förra veckan ta emot två priser på det prestigefulla Freddie Awards i USA: Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika och Bästa kampanj i Europa/Afrika.

Det är flera miljoner resenärer världen över som har röstat i årets Freddie Awards, och när de sagt sitt belönades Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, med två priser Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika och Bästa kampanj i Europa/Afrika.

”Det är fantastiskt att passagerare världen över har utsett Norwegian Reward till flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa och Afrika samt att Rewards julkalender vann i kategorin bästa kampanj i årets Freddie Awards. Vi är stolta över det här erkännandet som är en viktig internationell branschutmärkelse. Det här är en bekräftelse på att vi har lyckats skapa ett lojalitetsprogram som passar alla, oavsett hur mycket man reser”, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.

Freddie Awards är den mest prestigefyllda utmärkelsen för lojalitetsprogram i resebranschen. Förra året vann Norwegian Reward Freddie Awards för Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika och Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika och under 2016 års Freddie Awards tilldelades lojalitetsprogrammet utmärkelsen Bästa nykomling.

Norwegian Reward har 7,4 miljoner medlemmar. Medlemmar samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.