Norwegian utökar till 14 avgångar i veckan till Bangkok

hzptlvqncgjq7m3enpsl
Norwegian Boeing 787 Dreamliner. (Foto: David Peacock)

Nästa vinter finns det ännu fler möjligheter att flyga med Norwegian till Bangkok. I slutet av oktober utökar Norwegian antalet avgångar mellan Skandinavien och Thailands huvudstad från nio till 14 gånger i veckan. Dessutom skruvar man upp kapaciteten på London-New York med ytterligare en daglig avgång.

Thailand fortsätter att vara ett av skandinavernas favoritresmål och under vintern 2018-2019 utökas antalet avgångar till Bangkok från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Expansionen innebär att från och med 29 oktober i år utökas antalet avgångar från Stockholm till fem direktflyg i veckan från dagens fyra. Från Köpenhamn går antalet flygningar till Bangkok från två till fyra direktflyg i veckan och från Oslo från tre till fem direktflyg i veckan. Totalt blir det 14 avgångar i veckan vilket är en kapacitetsökning med 56 procent.

”Våra direktflyg mellan Skandinavien och Bangkok är väldigt populära och för att kunna möta den stora efterfrågan är glada över att kunna erbjuda våra resenärer ännu fler avgångar. Vi märker att allt fler beställer biljetter i vår Premiumkabin där man får en ännu mer komfortabel flygresa med bredare säten och allt inkluderat till ett konkurrenskraftigt pris”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Stockholm-Bangkok kommer att flygas på tisdagar, torsdagar, fredagar, lördagar samt söndagar, medan Köpenhamn-Bangkok får avgångar på onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar. Från Oslo Gardermoen ska Norwegian flyga på måndagar, tisdagar, onsdagar, lördagar och söndagar.

Norwegians direktflyg mellan London-Gatwick och New York-JFK är mycket uppskattad och bolaget utökar därför antalet avgångar på den sträckan från den 28 oktober. Där går antalet flygningar från två till tre dagliga avgångar mellan världsmetropolerna förutom på lördagar då det är två dagliga avgångar.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.