Nytt SAS-program ska ge rabatt till företagsresenärer

SAS_B737-600_LN-RPA_Schiphol_6122006
(Foto: Bastiaan)

1 juni 2018 lanserar SAS ett nytt program för företagskunder, ”SAS For Business”, som ska göra det lättare för små och medelstora företag att boka biljetter och få rabatt direkt när biljetten köps. 

Det blir enklare och mer överskådligt att boka biljetter och få rabatt via SAS nya program ”SAS For Business” för små och medelstora företag. Programmet lanseras den 1 juni och bidrar till att förenkla reseupplevelsen redan när biljetten bokas.

”Vi vet att tiden är en viktig faktor för våra kunder. Därför lanserar vi SAS For Business, som sparar tid för kunderna och ger dem en överskådlig upplevelse samt ett rabattavtal som de kommer att kunna se effekterna av direkt”, säger Markus Ek, VP Corporate and Agent Sales.

Idag har SME-kunderna, små och medelstora företag SAS Credits-programmet, där man tjänar ihop SAS Credits som senare kan användas för att köpa nya flygbiljetter. Nu ges istället rabatten direkt. Rabatten beror på företagets resevolym samt om man väljer att flyga Go, Plus eller Business.

”Vi har under en längre tid haft en dialog med våra SME-kunder om vårt program. För dem är det viktigt att programmet blir enklare, lätt att förstå och administrera. Det har vi tagit till oss”, säger Markus Ek.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.