Swiss Air Force till Växjö

(Foto: Växjö Småland Airport)

Med dynamiska, eleganta och precisa rörelser manövrerar The Swiss Air Force sina 9 Pilatus PC-7 plan i grupp. Det kommer man att få se på Växjö Småland Airports Flygkalas 2018 som går av stapeln den 9 juni och som är ett av endast fyra arrangemang som PC-7 Teamet gör utanför Schweiz under året.

PC-7 TEAM från det schweiziska flygvapnet kommer i år att uppträda vid fyra större flygarrangemang utanför Schweiz, där Flygkalaset den 9 juni på Växjö Småland Airport är ett av dem. Under de senaste 29 åren har pilotmedlemmarna kontinuerligt förfinat programmet och gett sin touch till koreografin. Det har resulterat i att dessa turboproppdrivna och schweiziskt byggda Pilauts PC-7-flygplan alltid är något extra spektakulärt vid uppvisningar och en av showens höjdpunkter.

Utöver PC-7 TEAM kommer Daniel Ryfa, världsmästare i Aerobatic Advance åter till Flygkalaset med sin SU26. Daniel deltar som ende svensk någonsin i Red Bull Air Race. Detsamma gäller för Svetlana Kapanina, sjufaldig världsmästare i konstflyg.

Lördagen den 9 juni kommer innehålla underhållning för hela familjen, flyguppvisningar med luftakrobatik i världsklass, dansa loss till artister på scen och lek runt i det specialanpassade barnområdet. Flygkalaset 2018 på Växjö Småland Airport är alltså något för alla.

För att läsa mer om Swiss Air Force PC-7 TEAM besök deras hemsida här.

Läs mer om Växjö Småland Airports flygkalas här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s