SAS ger bäst service enligt svenska resenärer

MG_9764
(Foto: SAS)

På den årliga ServiceScore-galan som gick av stapeln i förra veckan utsåg svenska resenärer återigen SAS till det flygbolag som ger bäst service.

ServiceScore utnämningarna bygger på över 3000 svenska konsumenters svar på hur olika företag ger dem service och vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar. SAS övertygade de röstande även i år och utsågs till det flygbolag som ger bäst service. Övriga nominerade i kategorin ”Transporter i luften” var BRA och Norwegian.

”Vi är stolta och glada för den här fina utmärkelsen. Våra fantastiska medarbetare gör varje dag sitt yttersta för att möta kundernas höga förväntningar på en enkel och smidig resa. Det här visar att våra resenärer uppskattar SAS service både före, under och efter en resa. Jag vill tacka alla medarbetare och alla partners som varje dag tar hand om kunderna på ett oöverträffat sätt och därmed bygger SAS varumärke som Skandinaviens främsta flygbolag, säger Rickard Gustafson, vd, SAS.

SAS flyger över 30 miljoner passagerare årligen och är Skandinaviens ledande flygbolag med över 800 flygningar per dag på 272 linjer till 123 destinationer i Skandinavien, Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance och kan tillsammans med ytterligare 27 flygbolag erbjuda fler än 18 400 dagliga flyg till cirka 1 300 destinationer i 191 länder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.