Singapore Airlines fortsätter att synas i Formel 1

Bildresultat för singapore airlines formula 1
Sebastian Vettel i Ferrari under Singapores Grand Prix 2015 där Singapore Airlines är titelsponsor.  (Foto: Thomas Timlen)

Singapore Airlines kommer att fortsätta som titelsponsor för Formula 1 Singapore Grand Prix under ytterligare två år fram till 2019. Det skriver flygbolaget i ett pressmeddelande. Singapore Airlines har varit titelsponsor sedan 2014.

Årets Formel 1 Grand Prix i Singapore kommer att äga rum den 14–16 september på Marina Bay Street Circuit och förutom att vara på plats och se bilarna flyga fram i hög hastighet på Singapores huvudgata så finns det dessutom en extra anledning att följa loppet, då den svenska F1-föraren Marcus Ericsson deltar, för närvarande tävlar han för Alfa Romeo Sauber i Formel 1.

”Singapore Night Race är höjdpunkten bland Singapores sportevenemang och vi är stolta över att fortsätta som titelsponsor. Vi ser fram emot att visa upp detta evenemang för världen, vilket är till fördel både för Singapore och för besökare, ” säger Singapore Airlines vd, Mr Goh Choon Phong.

Singapore Airlines flyger idag från Singapore Changi-flygplatsen till ett 60-tal destinationer, bland annat Köpenhamn och Stockholm via Moskva, med 111 långdistansflygplan. Det innebär att man kan flyga direkt från Skandinvien för att se Singapores Grand Prix som körs under kvällstid i Singapore den 14 till 16 september. Formel 1-VM 2018 körs över 21 deltävlingar mellan 25 mars och 25 november då säsongen avslutas i Abu Dhabi.

”Vi är glada att förlänga relationen med ett så välrenommerat företag som Singapore Airlines. Det visar att vår ambitiösa vision om F1 delas av ledande företagen runt om i världen, ”avslutar ordförande och vd för Formel 1 Mr Chase Carey.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.