Nya stolar på Lufthansas Airbus A320

Geven seat - Airbus A320 Family LH
(Foto: Lufthansa)

När Lufthansa Group tar emot nya Airbus A320 från 2019 kommer flygplanen att vara utrustade med helt nya och mycket mer komfortabla stolar i hela kabinen.

Med start under nästa år kan passagerare som flyger med Lufthansa, Swiss och Austrian Airlines se fram emot en bekvämare flygning. De tre flygbolagen som alla tillhör Lufthansa Group, kommer nämligen att utrusta alla nya flygplan från Airbus A320-familj med nya bekväma och komfortabla säten.

Stolarna kommer att ha ett smalare ryggstöd genom att man flyttat stolsfickan högre upp vilket ger mer plats till passageraren, och även sätespuffar gjorda av skum. Det ska säkra en behaglig flygresa på kort och medeldistansflygningarna för passagerare som flyger med Lufthansa, Swiss och Austrian Airlines.

Stolarna i Business Class kommer även att ha ytterligare bekvämligheter. Passagerarna där kommer att kunna ha ryggstödet i 26 graders lutning under marschhöjd medan övriga stolar ska gå att ha i 20 grader under hela flygningen. Tidigare har det endast varit möjligt att ha en 12 graders lutning under taxi, start och landning.

Att alla flygplan hos Lufthansa, Swiss och Austrian kommer att ha samma typ av stolar och layout kommer göra det möjligt för flygbolagen att lätt flytta kapacitet mellan sig och övriga flygbolag i Lufthansa Group.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.