Texmex på Arlanda

(Foto: Taco Bar)

I regi av SSP har Svenska Taco Bar nu öppnat upp på Stockholm Arlanda Airport, Terminal 5. Nacho de Luxe, Tacos, Nachos och Burgers är några exempel på texmex-rätter ur den breda menyn som resenärerna på Arlanda numera kommer att kunna avnjuta.

Taco Bar har nu öppnat upp sin 40:e restaurang och det på Arlanda Terminal 5, pir A. Restaurangen erbjuder 130 platser tillsammans med en stor bar där gästen kan avnjuta en iskall Corona eller en Margarita, likväl som alkoholfria alternativ. Menyn erbjuder ett brett utbud av alternativ från texmex-världen där man som gäst hittar alla Taco Bars klassiska maträtter så som Nacho de Luxe, Mex Mix, Sallader och en massa Tacos.

Under hösten har Taco Bar lagt ett stort fokus på att utveckla och förbättra det vegetariska erbjudandet och därmed låtit den gröna menyn växa. Idag kan man som gäst på Taco Bar få över 250 vegetariska alternativ och kombinationer.

”Att kunna öppna upp en Taco Bar med en stark samarbetspartner som så SSP på en plats som Arlanda känns fantastiskt stort och roligt”, säger Taco Bars VD Lars Callebro. Vi har i samband med öppningen på Arlanda utökat vår meny med en helt ny frukostmeny med bl. a Breakfast Burrito, Scrambled eggs och en Vegansk avokado och mango smoothie.

Vi kommer också att lägga ett stort fokus på Take to Gate och Take on Board paketering av vårt erbjudande. Dvs, allt för att gästen ska kunna äta sin texmex måltid på den plats hen önskar, i Gaten eller uppe i luften under flygresan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.