Singapore Airlines – världens bästa flygbolag

Bildresultat för singapore airlines first class
Singapore Airlines är världens bästa flygbolag enligt TripAdvisors´ resenärer. (Foto: Transport Pixels)

Det finns numera en hel flock av utdelare av utmärkelser som delas ut till ”Världens bästa flygbolag. TripAdvisors är en av dem som delar ut priser, och Singapore Airlines utsågs där till världens bästa flygbolag för 2018.

Singapore Airlines har utsetts till ”Världens bästa flygbolag” i TripAdvisors´ Travellers Choice Awards för flygbolag 2018. Flygbolaget kammade också hem sju andra priser när TripAdvisors´ resenärer fick säga sitt.

 Vinnarna av TripAdvisors´ Travellers Choice Awards valdes ut baserat på recensioner från globala resenärer med fokus på enastående service, kvalitet och mervärde. TripAdvisor använder en algoritm som tar med både kvalitet och kvantitet i betyg och recensioner över en 12-månaders period för att kora vinnarna.

”Vi är ärade över att vara det här årets mottagare av detta prestigefyllda pris. Priset är ett bevis på det hårda arbete och den hängivenhet alla våra medarbetare runt om i värden varje dag visar för att se till att Singapore Airlines förblir internationellt konkurrenskraftigt”, säger Singapore Airlines General Manager Nordics, Erwin Widjaja.

Förutom titeln som ”Världens bästa flygbolag”, fick Singapore Airlines även ta emot sju andra priser, bland annat för bästa flygbolag i Asien samt bästa internationella First Class.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.