Swedavia får pris för mångfaldsarbete

(Foto: Swedavia)

Priset, som tilldelades Swedavia för ett seriöst, långsiktigt och dedikerat engagemang för mångfald på arbetsplatsen, delades ut av Scandinavian Gay & Lesbian Chamber of Commerce under förra veckan.

Scandinavian Gay & Lesbian Chamber of Commerce, SGLCC, rankar varje år företag genom ett stort antal kriterier. Swedavia rankades högst i 2017 års undersökning och fick motta utmärkelsen ”Winner of 2017 SGLCC Diversity Ranking”, med följande motivering:

Swedavia has over time shown deep commitment for diversity throughout the organization, as well as the strength to push equality to the next level. Swedavia should stand proud as an example for others to follow.”

”På Swedavia är vi aktiva i en mängd frågor och olika forum för att skapa ett välkomnande företag ur såväl hbtq-perspektiv som andra perspektiv”, säger Tove Möller, ansvarig för mångfald och social hållbarhet på Swedavia. Jag tror att vårt arbete med vårt mångfaldsgruppsarbete med och vårt deltagande i Pride-festivalen har bidragit till både synlighet och uppskattning för våra insatser.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.