SAS: Nu kan man uppgradera bonusresor

MG_9764.jpg

(Foto: SAS)

SAS gör det nu möjligt för resenärer som bokat en resa med EuroBouns-poäng att buda på en uppgradering till SAS Plus eller SAS Business.

SAS har sedan tidigare erbjudit möjlighet för sina resenärer som bokat biljett i SAS GO att buda på en uppgradering till Plus eller Business. Men nu kan SAS resenärer som bokat en resa med EuroBouns-poäng också lägga ett bud på en uppgradering. Uppgraderingarna går att buda på oavsett om det är inrikes, inom Europa, Norden eller till och från USA eller Asien.

”Vi arbetar hela tiden på att utveckla och stärka vår produkt med innovativa erbjudanden till våra kunder.  Vi har lyssnat på våra kunders feedback, och uppgraderingsmöjligheten gäller nu även resor bokade med EuroBonus-poäng”, säger Johan Mägi, Head of Community Programs på SAS.

I SAS Upgrade, bestämmer man själv hur mycket man vill buda på en uppgradering till SAS Plus eller SAS Business. Man kan buda på en uppgradering fram till 48 timmar före avresa och budgivaren får besked via mejl 36 timmar före avresa om budet accepteras.

När man uppgraderar till SAS Plus får man ett antal fördelar jämfört med SAS GO som till exempel tillgång till Fast Track, på ett antal flygplatser, och SAS Lounger där de finns samt mat och dryck ombord.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.