Turkiet ny destination på Växjö Airport

OY-JTT_Boeing_737-700_Jet_Time_(26313533402)
Jet Time Boeing 737-700. (Foto: Mark Harkin)

Det råder högtryck på bokningar av sommarresor och samtidigt väljer researrangören TUI att ytterligare satsa på Växjö med ny direktlinje till Antalya i Turkiet.

TUI väljer nu att storsatsa på Växjö flygplats med att lansera en helt ny flyglinje till Antalya. En plats som erbjuder en lång sommar, vackra långa stränder, grön natur, fantastisk mat och många natur- & landskapsupplevelser.

Sedan tidigare kan resenärer från Växjö flyga direkt till Cypern, Spanien, Italien, Grekland och Kroatien under sommarhalvåret. Men från den 22 augusti finns även Antalya som destination och TUI kommer att flyga Växjö-Antalya fram till oktober 2018. Växjö-Antalya ska flygas av danska Jettime med antingen en Boeing 737-300 eller Boeing 737-700.

”Vi är glada över att TUI utökar sitt utbud från Växjö. Roligt att det är Turkiet som kommer tillbaka, det välkomnar vi varmt! Antalya har efterfrågats bland våra passagerare och det känns bra att återigen kunna ge fler chansen att resa dit direkt från Växjö”, säger Ulf Axelsson, VD, Växjö Småland Airport.

Förutom Antalya kommer Växjö Småland Airport även att få två nya reguljära destinationer under våren, Berlin med BRA och Amsterdam med KLM.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.