Norwegian börjar flyga till Prag från Göteborg

David Peacock_4
Norwegian Boeing 737-800. (Foto: David Peacock)

I slutet av april börjar Norwegian att flyga ytterligare en ny linje från Göteborg, till Tjeckiens huvudstad Prag, och nu flyger man till 15 internationella destinationer från Sveriges andra största stad.

Med start 27 april kommer Norwegian att flyga direkt till den vackra staden Prag från Göteborg Landvetter. Norwegian ska flyga till Prag två gånger i veckan, på måndagar och fredagar med en Boeing 737-800. Huvudstaden är känd för sin vackra arkitektur och erbjuder ett rikt kulturellt och historiskt utbud.

”Vi är glada över att kunna erbjuda resenärer i och omkring Göteborg direktflyg till Prag och ser fram emot att få välkomna passagerare ombord i nya, moderna och bränsleeffektiva flygplan till attraktiva priser”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Den nya linjen innebär att Norwegian flyger till 15 internationella destinationer direkt från Göteborg. Förutom Prag erbjuder Norwegian direktflyg från Göteborg till bland annat Barcelona, London, Split och Madrid. Norwegian flyger även fyra dagliga avgångar mellan Göteborg och Stockholm Arlanda. Norwegian har valt en helt annan strategi än SAS som bara har två internationella destinationer från Göteborg, Malaga och Köpenhamn. Istället vill SAS feeda passagerarna till Stockholm samt Köpenhamn och därifrån vidare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s