SAS börjar flyga till Rhodos från Stockholm

SASAMS
SAS Boeing 737-800. (Foto: Alf van Beem)

Inför sommaren 2018 lanserar SAS ännu en direktlinje till Grekland, denna gång från Stockholm till ön Rhodos. Med sin placering längst söderut i Egeiska havet kan Rhodos erbjuda en naturskön ö med bergigt och grönt landskap, citrusodlingar och olivlundar.

SAS kommer att flyga till och från Rhodos på onsdagar och lördagar mellan den 23 juni och 4 augusti. Med vackra stränder, vandringsleder och staden Rhodos med den medeltida stadskärnan som finns med på Unescos världsarvslista har ön något för alla. Idag flyger SAS direkt från Stockholm Arlanda Airport till Aten, Thessaloniki, Chania på Kreta och Mykonos. Stockholm-Rhodos kommer att flygas både Airbus A320neo och Boeing 737.

”Det är glädjande att SAS underlättar för svenska semesterfirare att ta sig till den grekiska övärlden i sommar. Vi ser en markant ökning på efterfrågan till Medelhavsdestinationer. På bara fem år har våra greklandsresenärer nästan dubblerats”, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Tidtabell

Onsdagar

Arlanda – Rhodos, avgår kl. 07.40 och landar 12.30
Rhodos – Arlanda, avgår kl. 13.25 och landar 16.25

Lördagar

Arlanda – Rhodos, avgår kl. 16.00 och landar 20.50
Rhodos – Arlanda, avgår kl. 21.50 och landar 00.50

”Vi fortsätter att anpassa våra destinationer efter våra resenärers önskemål, och ser att allt fler vill resa med oss på fritiden, inte minst på sommaren. I år storsatsar vi förutom på Grekland, nu med Rhodos som femte destination från Stockholm, även på Portugal, Italien, Spanien och Kroatien”, säger Anders Wahlström, försäljningschef på SAS Sverige.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.