Norwegian dubblerar från Dublin till New York

Tom Crean 737MAX takes off from Belfast International Airport
Norwegian Boeing 737 MAX 8 som lyfter från Belfast International Airport. (Foto: Tom Crean)

Norwegians flygningar med Boeing 737 MAX från Dublin till New York Stewart International Airport har varit populära och nu dubblerar det norska lågprisflygbolaget flygningarna mellan städerna. Samtidigt ökar man också flygningar från Irland till Providence utanför Boston.

Norwegians linje från Dublin till Stewart International Airport som ligger en timmes bilkörning från New York får från 26 april två dagliga avgångar vilket innebär en dubblering av antalet avgångar då linjen idag flygs en gång dagligen. Den nya avgången kommer att avgå från Dublin klockan 08.10 med ankomst på Stewart International Airport klockan 10.30.

När Norwegians resenärer ankommer till Stewart kan man välja på en shuttle buss direkt till New York eller till det populära köpcentret Woodbury Common. Med den nya Dublin-avgången klockan 08.10 kan irländska resenärer åka över dagen för att shoppa på Woodbury Common och flyga tillbaka till Dublin med kvällsavgången klockan 21.00.

Linjen från irländska Shannon till Providence utökas också under våren, och från 27 mars kommer det att finnas fyra avgångar i veckan istället för dagens två avgångar. Dessutom ökar Norwegian avgångar på Shannon-New York Stewart till tre avgångar i veckan.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.