Icelandair ökar till Florida

boeing-737-maxICE
Icelandair Boeing 737 MAX. (Foto: Icelandair)

Icelandair fördubblar antalet avgångar till Tampa samtidigt som Orlando får dagliga avgångar i höst från Island. 

2018 blir ett hektiskt år för Icelandair. Förutom fem nya amerikanska destinationer, som öppnas i maj och juni, dubbleras antalet flygningar till Tampa från två till fyra avgångar per vecka. Samtidigt ökar Icelandair frekvensen till Orlando International från fem till sju avgångar i veckan. Båda ökningarna till Florida kommer att starta under hösten i år.

Resan över Atlanten till Tampa kommer i höst att gå på tisdag, onsdag, fredag och söndag. Returen från Tampa och de vita sandstränderna sker på måndag, onsdag, torsdag och lördag. Flygtiden från Reykjavik Keflavik till Tampa är 7 timmar och ett kort byte i Keflavik, Island gör det enkelt och bekvämt att resa från Europa.

Icelandair har varit i luften sedan 1937 och har därmed flugit i mer än 80 år och flyger till 23 nordamerikanska destinationer, 18 i USA och 5 i Kanada. Under året kommer man att börja ta emot Boeings nya Boeing 737 MAX flygplan som bland annat kommer börja flyga från Island till Berlin Tegel. Icelandair har en order på 16 MAX-flygplan, varav nio är B737 MAX 8 och sju är den större B737 MAX 9.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.