Finnair utökar USA-flygningar och ny Europa-destination

Finnair_E190_OH-LKP_at_EGCC_20130606
Finnair Embraer 190. (Foto: RHL Images)

Finnair utökar flygningarna på två USA-destinationer och börjar i juni att flyga till en ny destination i Europa, Vitrysslands huvudstad Minsk. 

Chicago och San Francisco är två av Finnairs långlinjer till USA från flygbolagets hubb i Helsingfors. Från början var det det tänkt att de båda linjerna, som är säsongslinjer, skulle sluta att flygas 27 oktober respektive 27 september, men Finnair har valt att förlänga säsongen för linjerna som nu ska flygas fram till början av december.

På Helsingfors-Chicago går den sista flygningen nu 3 december med en Airbus A330-300 och Helsingfors-San Francisco får sin sista flygning 5 december, också den med en Airbus A330. De båda linjerna flygs två gånger i veckan, på måndagar samt fredagar respektive onsdagar och söndagar.

Förutom fler långlinjeflygningar startar Finnair flygningar till en ny destination i Europa, Vitrysslands huvudstad Minsk. Finnair kommer att börja flyga Helsingfors-Minsk 9 juni med flygningar på tisdagar och lördagar med Embraer 190 som flygs av Finnairs dotterbolag Nordic Regional Airlines.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.