Norwegian får stor internationell utmärkelse

Norwegian_Air_Shuttle_B737_LN-NGH_(8906326396)
Norwegian Boeing 737-800. (Foto: RHL Images)

Norwegian har utsetts till “Value Airline of the Year” av Air Transport World, en av de ledande amerikanska branschtidningarna inom luftfart. 

En del av motiveringen till att Norwegian fick priset “Value Airline of the Year” lyder enligt följande. ”Norwegian har satt sina spår på den globala marknaden med en bra kvalitetsprodukt till ett lågt pris”, enligt juryn.

”Det här ett stort erkännande för oss på Norwegian och hade inte varit möjligt utan alla våra hängivna medarbetare. Norwegian etablerades för att alla skulle få möjlighet att flyga med hög kvalitet till ett lågt pris och det är vad vi eftersträvar att erbjuda alla resenärer på samtliga marknader där vi etablerar oss”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Tidigare i år utsågs Norwegian till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer för tredje året i rad och Europas bästa lågprisbolag för femte året i rad av SkyTrax World Airline Awards. Norwegian utsågs även till ”Årets flygbolag” av CAPA – Center för Aviation i september. Magasinet Air Transport World delar varje år ut priser till olika aktörer i flygbranschen och priset till Norwegian kommer att delas ut i Dublin 28 mars 2018. Norwegian har alltså tagit emot en hel rad med priser och ses av många som ett av de bästa lågprisflygbolagen i världen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.