SAS bästa flygbolag – enligt Grand Travel Awards

SE-DOZ_A320NEO_SAS_(35266630142)
SAS Airbus A320neo. (Foto: Wikimedia Commons)

SAS blev det bästa flygbolaget i Europa och ”bästa transport inrikes” på resebranschens Grand Travel Awards som hölls tidigare i veckan.

SAS utsågs av reseagenter på Grand Travel Awards till vinnare i de två kategorierna, Bästa flygbolag Europa och Bästa transport inrikes med följande motiveringar.

Bästa transport inrikes: Bra service, hög punktlighet och stort kundansvar. De jobbar ständigt med att förbättra kundupplevelsen genom förnyad teknologi. Extra plus för en bra agentsida som alltid är uppdaterad.

Bästa flygbolag Europa: Stort linjenät, nya bränslesnåla flygplan och god produktutveckling de senaste åren. Dessutom kunnig agentsupport som alltid löser problemen.

”Vi är enormt glada över det mottagande som vårt erbjudande får hos våra kunder, agenter och resebyråer, och gläds åt att ha utsetts till förstahandsvalet både bland inrikestransporter och europeiska flygbolag”, säger Annelie Nässén, Global marknads- och försäljningsdirektör på SAS.

SAS arbetar hela tiden målinriktat med att ständigt utveckla erbjudandet till resenärerna och över fem miljoner EuroBonus-medlemmar. Förutom ett utökat nätverk och nya direktlinjer till USA och Asien och en tidtabell anpassad efter kundernas resande har investeringar de senaste åren gjorts bland annat i SAS Lounger, SAS nya kabin och nya samt mer klimatanpassade flygplan skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.