1-miljon passagerare har flugit med KLM från Linköping

PH-EXG_KLM_Cityhopper_Embraer_ERJ-175STD_(ERJ-170-200)_landing_at_Schiphol_(EHAM-AMS)_runway_18R_pic1
KLM Embraer 175. (Foto: Alf van Beem)

I mars firar KLM 10 år på Linköping City Airport och i januari passerades den magiska gränsen, 1 miljon passagerare som flugit till eller ifrån Linköping City Airport med det nederländska flygbolaget.

KLM började att flyga till Linköping år 2008 och utvecklingen har varit mycket positiv och idag flyger KLM tre dubbelturer från Linköping City Airport till Amsterdam Schiphol alla dagar i veckan utom lördag då man har två.

”Vi är oerhört stolta över vår trafik med KLM och för näringslivet i regionen ger linjen möjlighet att nå världen med endast en mellanlandning på Europas näst största flygplats Schiphol. Med bekväma flygplan, trevlig service och en mycket bra tidtabell är linjen oerhört uppskattade av regionens näringsliv”, säger Camilla Lejon, VD Linköping City Airport AB.

KLM firar i mars tio års jubileum på Linköping City Airport, och den 19 januari i år passerades den magiska gränsen, en miljon passagerare som rest med KLM till eller ifrån Linköping. Den miljonte resenären firades dock inte direkt, utan enligt ett pressmeddelande från flygplatsen befann hon sig utomlands till i lördags då hon uppvaktades med en överraskning från KLM vid landningen på Linköping City Airport.

”Att vi nu har tre frekvenser om dagen till vår hub i Amsterdam och lyckats flyga en miljon passagerare under dessa tio år är en bedrift som vi på KLM och hela Linköping City Airport ska vara oerhört stolta över!”, säger Gérald Amoudruz, Sales Manager KLM, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.