Star Alliance förbättrar jorden runt-biljetter

Bildresultat för star alliance
(Foto: Bill Abbott)

De 28 flygbolagen inom Star Alliance flyger idag till 191 länder. Genom Star Alliance förbättrade ”Round The World Tickets” går det nu att köpa en resa jorden runt med två stop-overs. 

Som resenär kan man sätta ihop sina egna rutter inom det maximala avståndet i varje vald biljettnivå. Resan måste börja och sluta i samma land och gå i en riktning, antingen österut eller västerut, och det går även att resa inom en kontinent. Atlanten och Stilla havet får korsas en gång vardera. Det är villkoren för att kunna använda Star Alliances ”Round The World Tickets” som nu finns med möjlighet till två stop-overs.

”Det blir nu enklare för kunderna att sätta ihop den rutt de helst vill resa genom att välja från det stora utbud som finns hos våra 28 medlemsbolag, som flyger mer än 18 400 flygningar dagligen till 1 300 destinationer i 191 länder”, säger Janice Antonson, Vice President, Commercial and Communications, Star Alliance.

Uppehåll på minst 24 timmar måste göras i minst två städer och i resplanen kan det ingå upp till 15 stopp. För att erbjuda större valfrihet till RTW-resenärer finns även särskilda RTW-biljetter som kräver minst tre uppehåll och maximalt tillåter från fem upp till tolv antal stopp.

Förutom att sätta ihop en resplan från grunden kan resenärer också välja bland en mängd temainspirerade RTW-resor, däribland World Food, World Wonders, Architecture Hotspots, Nature Trail, Aquatic Wonders, Connecting Cultures, Natural Wonders, Sports Hotspots, Wine Tasting, Romantic Journey och Luxury Lifestyle. I det här fallet tar verktyget automatiskt fram förslag på en rutt som sedan kunden kan anpassa utifrån sitt behov.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.