Ryanair börjar flyga 14 linjer till Jordanien

171031Invigning ny linje Malmö airport, Ryanair. Malmö-Krakow
Ryanair Boeing 737-800. (Foto: Jens Christian Bladh)

Det irländska lågprisflygbolaget Ryanair kommer att börja flyga till Jordanien och det blir totalt 14 linjer till bolagets första destinationer i Mellanöstern.

I mars börjar Ryanair att flyga till sina första destinationer i Mellanöstern. Flygningarna kommer att gå till Amman, huvudstaden i Jordanien samt Aqaba. Den första linjen som Ryanair börjar flyga på är Paphos, Cypern, till Amman fyra gånger i veckan. Sedan kommer ytterligare nio flyglinjer att starta under oktober i samband med skiftet till vintertidtabell.

De tio linjerna som startas i oktober till Amman kommer att flygas från Bologna, Bryssel, Bukarest, Budapest, Krakow, Milano Bergamo, Paphos, Prag, Vilnius och Warszawa Modin till Amman. Alla linjer kommer att flygas två gånger i veckan förutom Milano som ska flygas tre gånger i veckan. Alla linjer kommer att flygas med en Boeing 737-800.

Dessutom kommer Ryanair att flyga fyra vinterlinjer till semester- och badorten Aqaba från Aten, Köln, Rom Ciampino och Sofia med två avgångar i veckan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.