Kristianstad Österlen Airport får charter till Kroatien

KID
Kristianstad Österlen Airport. (Foto: Bluescan)

Efter två år, 2015 och 2016 med charteravgångar till Kroatien från Kristianstad Österlen Airport, återkommer arrangören Travea under 2018 med fler resor till det mycket populära Medelhavslandet.

Travea är en researrangör som anordnar träningsresor från Göteborg, Karlstad, Norrköping och nu Kristianstad till Kroatien. Tisdagen den 11 september kommer Travea att flyga resenärer till Rijeka från Kristianstad med returresa en vecka senare. Det är det slovenska flygbolaget Adria Airways som kommer att flyga för Travea med en Airbus A319 som har plats för 144 passagerare.

”Det känns så klart härligt att kunna gå ut med information om att vi åter igen får charter ifrån vår flygplats. Kroatien, visade sig vara en väldigt stark destination vilket gör att vi har stora förhoppningar om att väldigt snabbt fylla dessa resor”, säger Jonas Haak, vd Kristianstad Österlen Airport till Sydöstran.

Avgångstid från Kristianstad den 11 september blir klockan 14.40 med ankomst till Reijka flygplats klockan 16.40. Returresan från Kroatien den 18 september avgår klockan 14.50 med ankomst till Kristianstad Österlen Airport klockan 16.50.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.