Norwegian lanserar Stockholm – Reykjavik

737 - Wenche Foss
Norwegian Boeing 737-800. (Foto: Hans Olav Nyborg)

I slutet av mars börjar Norwegian flyga direkt till Reykjavik på Island från Stockholm Arlanda. En linje där redan Icelandair och WOW Air flyger.
Island blir allt mer populärt och 26 mars börjar Norwegian flyga direkt till den fascinerande huvudstaden från Stockholm. Reykjavik är bland annat känt för sin pittoreska arkitektur, sitt pulserande uteliv och närheten till Islands vackra natur med flera varma källor och öppna landskap.

”Vi är glada över att nu kunna erbjuda direktflyg till Reykjavik även från Stockholm och tror att det finns ett stort intresse bland svenska resenärer att resa dit och uppleva den fantastiska naturen”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Med start 26 mars i år kommer Norwegian att flyga mellan Stockholm och Reykjavik två gånger i veckan. Sedan tidigare flyger Norwegian till Reykjavik från Oslo, Bergen, London, Barcelona, Alicante och Madrid. Linjen kommer under 2018 att trafikeras som en sommarlinje och Norwegian planerar att sluta flyga linjen under oktober.

Keflavik flygplats är en av de snabbast växande flygplatserna i Europa och under 2018 kommer sju flygbolag att starta 20 nya linjer från Island.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.