Ving går bra på Kalmar Öland Airport

i9zpj5tld2bzyvsophbtng
Kalmar Öland Airport. (Foto: Kalmar Öland Airport)

Vings sommarkampanj är igång för fullt och januari brukar vara den månad då flest resor bokas. Från Kalmar Öland Airport går fortsatt direktflyg till Mallorca och Rhodos samt till Kroatien, vilket är en nyhet från Kalmar. Hela 28 procent av resorna är redan bokade och allra bäst bokat är Kroatien där 72 procent av platserna är bokade.

I vintertider är sol- och badsuget ofta som störst. Det märks tydligt på försäljningen som ökar markant under januari och februari. Sommaren är den period då allra flest väljer att resa på semester och för att säkra en eller två solveckor i sommar gäller det att vara ute i god tid.

”Många semesterfirare uppskattar att resa från sin lokala flygplats och vi är glada att kunna erbjuda direktflyg från Kalmar Öland Airport till Mallorca och Rhodos samt till nyheten Kroatien som blev en omedelbar succé”, säger Anna Hagberg, tf. informationschef, Ving.

Under sommaren 2018 kommer Ving att flyg från Kalmar Öland Airport till Mallorca, Rhodos och Split. Linjerna kommer att flygas en dag i veckan med Mallorca på tisdagar mellan 17 april till 25 september, Rhodos på onsdagar mellan 9 maj till 13 juni samt på söndagar 5 augusti till 30 september och Split på två onsdagar i maj.

”Ett attraktivt utbud av fritidsresande är positivt för alla som bor i vår region. Utifrån vår egen mellandagskampanj kan vi se att det finns ett oerhört stort intresse för att resa direkt från sin hemflygplats till solsäkra breddgrader”, säger Ronny Lindberg, VD, Kalmar Öland Airport.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.