Norwegian: Ny linje Stockholm-Bilbao

David Peacock_2.jpg
Norwegian Boeing 737-800. (Foto: David Peacock)

Norwegians expansion fortsätter under 2018. Med start i maj nästa år kan man flyga direkt till Bilbao från Stockholm Arlanda. 

Det finns ett stort intresse bland svenska resenärer att resa till Spanien och nu utökas antalet spanska destinationer med ännu ett resmål dit man kan flyga direkt med Norwegian. Med start 2 maj nästa år kommer Norwegian att flyga mellan Stockholm och Bilbao två gånger i veckan med Boeing 737-800. Linjen ska flygas på onsdagar och lördagar.

”Vi är glada över att kunna erbjuda ännu en destination i Spanien direkt från Stockholm. Vi ser samtidigt stora utmaningar i Sverige framöver på grund av flygskatten som införs nästa år, vilket gör Sverige och Arlanda mindre attraktivt för nya linjer”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Den nya linjen innebär att Norwegian flyger till nio spanska destinationer direkt från Stockholm. Förutom Bilbao flyger man till Barcelona, Madrid, Alicante, Malaga, Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura och Mallorca från Stockholm.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s