Norwegian: Ny linje Stockholm-Bilbao

David Peacock_2.jpg
Norwegian Boeing 737-800. (Foto: David Peacock)

Norwegians expansion fortsätter under 2018. Med start i maj nästa år kan man flyga direkt till Bilbao från Stockholm Arlanda. 

Det finns ett stort intresse bland svenska resenärer att resa till Spanien och nu utökas antalet spanska destinationer med ännu ett resmål dit man kan flyga direkt med Norwegian. Med start 2 maj nästa år kommer Norwegian att flyga mellan Stockholm och Bilbao två gånger i veckan med Boeing 737-800. Linjen ska flygas på onsdagar och lördagar.

”Vi är glada över att kunna erbjuda ännu en destination i Spanien direkt från Stockholm. Vi ser samtidigt stora utmaningar i Sverige framöver på grund av flygskatten som införs nästa år, vilket gör Sverige och Arlanda mindre attraktivt för nya linjer”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Den nya linjen innebär att Norwegian flyger till nio spanska destinationer direkt från Stockholm. Förutom Bilbao flyger man till Barcelona, Madrid, Alicante, Malaga, Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura och Mallorca från Stockholm.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.