BRA går framåt i Kalmar

dsc01584_34773184064_o
BRA ATR 72 som flyger Kalmar-Stockholm Bromma. (Foto: BRA)

Året går mot sitt slut, och för BRA har det varit ett positivt år i Kalmar med ett passagerarrekord i november. 

November blev ”all time high” för BRA i Kalmar. Totalt flög 8 298 passagerare med flygbolaget mellan Kalmar och Stockholm Bromma. Det motsvarar sex procent fler passagerare än den tidigare rekordmånaden. Detta skriver 24 Kalmar.

”Vi är oerhört glada att så många hittar till oss på BRA och vi kommer nu att se över hur vi kan förbättra flygtrafiken ytterligare för alla Kalmariter och ölänningar, säger Torbjörn Gregorioff , regionchef för BRA i södra Sverige till 24 Kalmar.
BRA har under året sett ett ökande i antal resenärer som väljer att resa vidare på flygbolagets linjer från Bromma till främst Sundsvall, Umeå och Östersund. Detta är något som Gregorioff inte tycker är konstigt på grund av att näringslivet i regionen går på högtryck och det skapar ett ökande affärsresande till hela Sverige.

 

BRA flyger upp till fyra gånger dagligen mellan Kalmar Öland Airport och Stockholm Bromma med ATR 72-500/600 som har plats för 72 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.