Bristol ny destination från Göteborg

Bmi_embraer_erj145_g-rjxd_arp
BMI Regional Embraer 145.

Det brittiska flygbolaget BMI regional lanserar nu sin andra direktlinje mellan Storbritannien och Göteborg Landvetter Airport. Bristol är den nya destinationen som börjar trafikeras i slutet av januari.

Bristol i sydvästra England är en stad med mycket historia men som de senaste åren också växt fram som en hot spot för kultur och kreativitet. Från Bristol är det enkelt att resa vidare till den klassiska grannstaden Bath, Cornwalls stränder, Devons gröna landskap eller till södra Wales.

”Vi är väldigt glada över att året hittills visat en stark tillväxt och att vi även kan inleda det nya året med ytterligare en direktlinje från Göteborg Landvetter. Den nya linjen ger fler västsvenskar möjlighet att upptäcka en ny spännande destination på ett smidigt sätt samtidigt som vi får välkomna fler britter till Göteborg och allt staden har att erbjuda”, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Göteborg har blivit ett allt mer populärt resmål för britter. Det finns mycket att upptäcka och Liseberg är ett populärt besöksmål för många. Direktlinjen mellan Göteborg och Bristol startar 23 januari 2018 och kommer att trafikeras på tisdagar och fredagar med en Embraer 145. Sedan tidigare flyger BMI Regional mellan Birmingham och Göteborg sex gånger i veckan.

”Med våra tidigare erfarenheter av linjen mellan Birmingham och Göteborg är vi övertygade om att den nya direktlinjen kommer visa sig attraktiv för såväl affärsresenärer som turister”, säger Jochen Schnadt, BMI’s Chief Commercial Officer.

BMI Regional är ett brittiskt flygbolag som flyger 20 stycken Embraer 135/145-flypglan. Flygbolaget trafikerar Europa med mer än 400 schemalagda flygningar per vecka via ett nätverk av 46 destinationer i 11 europeiska länder. Bolaget har ett väl utvecklat samarbete med Lufthansa och flyger till och från det tyska flygbolagets hubbar i Frankfurt och München till bland annat Karlstad, Jönköping och Norrköping.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.