Hit vill SAS resenärer flyga

Airport-Check-in-self-service-001-1400x934
(Foto: SAS)

Under SAS konceptet Now & Never erbjuder bolaget resenärer att boka utvalda destinationer till ett kampanjpris. Under helgen 1-3 december fick resenärerna möjlighet att påverka vilka de kommande resmålen ska vara i Now & Never. 11 400 personer röstade och förstaplatsen när SAS resenärer röstade på destination blev Tokyo, följt av bland annat New York, Miami och Malaga.

Resultatet visar att svenskar sätter USA högt på listan och att Malaga fortsätter bli en allt större favorit, där SAS sätter in ännu fler avgångar. Samtidigt är gamla favoriter som New York och Miami, dit SAS nyligen började flyga från Stockholm, med högt upp på listan tillsammans med bland annat Malaga, London och Palma.

”Det har varit spännande att se vilken destination som våra resenärer efterfrågar i våra populära Now or Never-kampanjer. Vi har en lång historia av att flyga skandinaver till Tokyo för att uppleva allt som staden erbjuder, från mat, kulturen och en spännande historia till skidåkning som fler upptäcker i närheten”, säger Fredrik Henriksson, presschef SAS Sverige.

Till Malaga fortsätter SAS att öka antalet avgångar från Sverige. Under vintern erbjuds 12 avgångar per vecka från Arlanda, på lördagar även från Göteborg. Som svar på en ökande efterfrågan erbjuder SAS även flygningar från två nya avreseorter, Malmö och Skellefteå med start under nästa år till den spanska kuststaden.

Hela listan på var SAS resenärer helst vill flyga:

1. Tokyo
2. New York
3. Miami
4. Malaga
5. London
6. Alicante
7 Palma de Mallorca
8. Paris
9. Barcelona
10. Aten

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.