SAS lanserar SAS GO Light till USA

SASGO
SAS introducerar SAS GO Light på flygningar till USA. (Foto: SAS)

Från och med den 14 december är det möjligt för SAS resenärer att välja SAS Go Light på alla SAS flygningar från Skandinavien till USA.

SAS Go Light, som erbjuds i tillägg till SAS Go lanserades på SAS europeiska linjer under 2015. Efter en framgångsrik lansering planeras nu en utökning av erbjudandet till USA. SAS Go, SAS Plus och SAS Business kommer som tidigare finnas kvar. SAS Go Light är ett alternativ för resenärer som endast reser med handbagage och föredrar ett lägre pris utan behov av flexibel ombokning.

För att skapa flexibilitet för resenärer som valt SAS Go Light kommer det i efterhand gå att köpa till tilläggstjänster som exempelvis incheckat bagage från tidpunkten för bokning till avgång. SAS Go Light kommer att vara tillgängligt på alla SAS flygningar från Sverige, Danmark och Norge till New York, Chicago, Boston, Miami, Washington, Los Angeles och San Fransisco och ger samma EuroBonuspoäng och service ombord. Detsamma gäller regler för ombokning och återbetalning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s