Otrohet tvingade flygplan att göra extra landning

Qatar_Airways_Boeing_777-300;_A7-BAA
Qatar Airways Boeing 777-300ER. Samma typ som flög flight QR 972 och fick göra en extra landning. (Foto: Wikimedia Commons)

En Qatar Airways-flygning mellan Doha och Bali fick i söndags göra en oväntad landning på vägen, då en kvinna upptäckt att hennes man varit otrogen.

Kaptenen på Qatar Airways flygning QR 962 mellan Doha och Bali bestämde sig för att göra en extra landning i Chennai i Indien på vägen till Bali. Anledningen var att en kvinna uppträtt hotfullt mot besättningen efter att upptäckt att hennes man varit otrogen mot henne. Enligt Times of India ska kvinnan ha varit berusad och därför valde kaptenen att nödlanda i Indien och kvinnan tillsammans med resten av sin familj fick där lämna flygningen.

Men hur kommer det sig att kvinnan upptäckte otroheten under flygningen till Bali? Hon upptäckte otroheten under flygningen genom att hennes man i sömnen låst upp sin telefon genom att lägga fingret på den.

Kvinnan och mannens familj resten efter att man fått kliva av i Indien vidare till Kuala Lumpur och därefter tillbaka till Doha. Flight QR 962 fortsatte efter ett kortare stopp i Indien vidare till Bali, dock ett par timmar försenade. Från Qatar Airways sida vill man inte kommentera händelsen och hänvisar till passagernas personliga integritet, uppger Times of India.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.