Norwegian – årets lågprisbolag

NAXRating.com
(Foto: Norwegian)

Det finns numera många utmärkelser för bästa flygbolag, både många kategorier och många olika organisationer som ger utmärkelser. Norwegian har kammat hem flera priser som bästa lågprisflygbolag i Europa fler gånger, och nu senaste hos AirlineRatings.com.

Norwegian har för femte året i rad utsetts till ”Europas bästa lågprisbolag” av AirlineRatings.com. Juryn prisar Norwegian för att utmana branschen genom att erbjuda passagerare en kvalitetsprodukt till ett lågt pris.

”Vi uppskattar det här erkännandet väldigt mycket. Att vi får en topplacering i den här kategorin för femte året i rad är oerhört inspirerande. Alla på Norwegian jobbar hårt varje dag för att våra passagerare ska få en bra reseupplevelse med oss och vi är så tacksamma för att det arbete vi gör uppskattas”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Airlineratings.com har över 20 miljoner besökare från 232 länder och delar varje år ut priser till olika aktörer i flygbranschen. Enligt juryn har Norwegian de senaste åren varit ledande inom många områden inom flygbranschen.

”Norwegian blir bara bättre och bättre. Bolagets fortsatta innovation ger miljoner människor över hela Europa möjlighet att resa billigt och säkert till många spännande destinationer. Norwegian är en självklar vinnare men det är även de som reser med bolaget”, säger Geoffrey Thomas, chefredaktör på AirlineRatings.com.

Tidigare i år utsågs Norwegian till ”världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer för tredje året i rad och till Europas bästa lågprisbolag för femte året i rad” av SkyTrax World Airline Awards. I september utsågs Norwegian även till ”Årets flygbolag”av CAPA Centre for Aviation.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.