easyJet har börjat flyga till Bristol & Basel från Stockholm

bristol-bild3
Premiärflygning Stockholm-Bristol. (Foto: Frida Weberg)

Det är bråda bandklippar-dagar på Arlanda när nya linjer invigs i samband med vintertidtabellens start den 29 oktober. Under helgen invigdes bland annat SAS linje till Miami, men nu senast är det easyJet som har börjat flyga två nya linjer från Arlanda, till Bristol och Basel.

Nu invigs två helt nya destinationer med easyJet från Stockholm/Arlanda, Bristol i Storbritannien och Basel i Schweiz. Genom denna lansering har resenärer nu tillgång till sex direktlinjer med easyJet från Arlanda. Bristol, som easyJet började flyga till i måndags, är en historisk stad med modern puls, men även en knutpunkt för vidare resa till Devon och Cornwalls stränder, pittoreska Cotswolds eller till södra Wales.

”Vi är glada över att utöka vårt nätverk från Stockholm med två nya destinationer. Vi är övertygade om att de kommer att vara mycket populära bland våra passagerare. Många har redan börjat planera city weekends inför våren och när vi nu öppnar linjerna till Basel och Bristol får fler passagerare tillgång till våra låga priser”, säger Javier Gandara, Country Director på easyJet.

Under tisdagen startade easyJet sin direktlinje till kulturens Basel i Schweiz samt att det öppnas för fler möjligheter för svenska skidåkare att flyga smidigt till Alperna eller med en halvtimmes bilkörning nå den franska Alsace regionen.

Stockholm-Basel kommer att flygas tre gånger i veckan, på tisdagar, torsdagar och lördagar, med en flygtid på två timmar och 40 minuter. Stockholm-Bristol kommer att flygas två gånger i veckan, måndagar och torsdagar, med en flygtid på en timme och 50 minuter. Linjerna ska flygas med easyJets Airbus A320 respektive A319.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.