Framgång för LOT på linje till Asien

SP-LRE_B787-85D_LOT_Polish_Al_PAE_29JUL13_(9395743375)
LOT Boeing 787 Dreamliner. (Foto: Wikimedia Commons)

Efter ett år har polska LOTs linje mellan Warszawa och Seoul i Sydkorea tagits emot mycket väl från både Europa och Asien.

Marknaden har tagit emot LOTs linje Warszawa-Seoul mycket väl är slutsatsen efter att bolaget flugit linjen ett år. Fram till mitten av oktober har över 67 000 resenärer använt sig av linjen vilket innebär en kabinfaktor på 83 procent, vilket får anses som bra för en ny linje. Dessutom visar siffrorna att passagerarna är jämt fördelade mellan Europa och Asien.

”Vi var från början av lanseringen säkra på att linjen till Seoul skulle ligga i ”bull´s eye”. Det visade sig sedan stämma, och tillväxten på linjen är över förväntan. Framgångarna på linjen mellan Warszawa och Seoul är mycket större än vad vi förväntat oss”, säger Adrian Kubicki, kommunikationsdirektör hos LOT.

En av anledningarna till framgången kan vara att LOT satsat på en helt egen meny för linjen samt ett underhållningssystem där filmer är översatta till koreanska. LOT flyger med Boeing 787 Dreamliner på linjen och där erbjuds tre klasser, Business Class, Premium Economy Class och Economy Class. Bolaget inledde starten för ett år sedan med tre avgångar i veckan på linjen, men ett halvår senare utökades det till fem avgångar per vecka, och nu jobbar bolaget för att flyga en avgång dagligen.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.