Två nya linjer till Beijing från Norden

Capital_Airlines_Airbus_A330-243_on_finals_at_Sanya_Phoenix_International_Airport
Capital Airlines Airbus A330-200. (Foto: Wikimedia Commons)

Köpenhamn och Helsingfors får vars en ny flyglinje till Beijing när Beijing Capital Airlines under nästa år börjar flyga till de två nordiska huvudstäderna.

Linjerna är inte bokningsbara ännu, men enligt Routesonline kommer Beijing Capital Airlines, som marknadsför sig som Capital Airlines, börja flyga till Köpenhamn och Helsingfors från den kinesiska huvudstaden tre gånger i veckan med start i mars respektive maj nästa år.

Köpenhamn-Beijing kommer att flygas på tisdagar, torsdagar och lördagar med avgång kl 02.30 från Kina och ankomst till Köpenhamn 07.35. Sedan blir det retur kl 09.35 från Köpenhamn med ankomst 01.05 dagen efter i Kina. Helsingfors-Beijing kommer att flygas på onsdagar, fredagar och söndagar med likartade flygtider.

De båda linjer ska flygas med Airbus A330, som Capital Airlines har totalt åtta stycken av, fyra A330-200 och fyra A330-300. Capital Airlines är ett dotterbolag till Hainan Airlines som är det fjärde största flygbolaget i Kina.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.