BRA: Jul- och nyårsflyg till Åre/Östersund och Mora/Sälen nära fullbokat

dsc_3860-1
BRA Avro RJ100. (Foto: BRA)

Att ta flyget till Åre och Mora/Sälen över jul och nyår blir allt populärare. Just nu är nära åtta av tio platser på jul- och nyårsflyget till fjällen bokat hos BRA.

Efterfrågan och bokningstakten på flyg till fjällen i vinter är över förväntan och ligger över fjolåret vid samma tid skriver BRA i ett pressmeddelande. Bolaget flyger till ”fjällen” på säsongslinjerna, Ängelholm/Helsingborg till Mora, Malmö och Göteborg till Åre/Östersund, samt året runt linjen Åre/Östersund-Stockholm/Bromma.

”Antalet bokningar till fjällen med flygbolaget BRA har ökat med drygt 60 procent jämfört med samma tid förra året. Och julflygen är nästan fullbokade” säger Sakarias Ronquist som är Regionchef i Östersund för flygbolaget BRA.

Efterfrågan på flyg till fjällen är just nu störst i januari, framförallt från Bromma till Åre/Östersund. Flygbolaget BRA har redan satt in extra flygavgångar för att möta efterfrågan.

Säsongslinjerna flygs två gånger i veckan vintertid, Ängelholm/Helsingborg-Mora/Sälen flygs med ATR 72-600 och Malmö, Göteborg-Åre/Östersund flygs med Avro RJ 100. Åre/Östersund-Stockholm flygs främst med ATR 72-600 men även Avro RJ 85/100 flera gånger dagligen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.