SAS ökar antalet avgångar till Tyskland

sas_b737-800_ln-rrg
SAS Boeing 737-800. (Foto: Wikimedia Commons).

SAS ökar nu med över 200 extra flygningar till Berlin från Stockholm och Köpenhamn, under vintertidtabellen som startar i slutet av oktober och pågår fram till slutet på mars nästa år. Detta som ett direkt svar på Air Berlins nedläggning.

SAS är ett i raden av flygbolag som ser möjlighet att ta marknadsandelar från Air Berlin och väljer att sätta in över 200 nya flygningar och fler flygstolar per avgång till Berlin från Stockholm och Köpenhamn. SAS blir inte av med konkurrensen bara för att Air Berlin slutar flyga, utan Eurowings kommer att ersätta Air Berlin på många linjer från både Berlin och Düsseldorf med start i januari nästa år, bland annat till Köpenhamn, Göteborg och Stockholm.

”Vi anpassar vårt nätverk efter våra resenärers behov och önskemål och ser en fortsatt stor efterfrågan på flygningar till och från Tyskland”, säger Anders Wahlström, Försäljningschef SAS Sverige.

Utöver denna ökning ser SAS på att lägga till ytterligare flygstolar under både vintertidtabellen och även under nästa års sommartidtabell på linjerna till Berlin och Düsseldorf från Stockholm och Köpenhamn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.