SAS & Apollo i miljardavtal

S-8.1
S-8.1

SAS och Apollo förlänger sitt samarbete rörande charterflyg inom Europa. Avtalet, värt 1 miljard kronor, gäller för vinter- och sommarsäsongen 2017/2018. Samarbetet till och från Skandinavien innebär att SAS kommer att flyga Apollos kunder från 20 orter i Sverige, Danmark och Norge till 30 destinationer i Europa.

Apollo väljer ännu en gång att förlänga samarbetet med SAS som huvudpartner för majoriteten av charterflygningarna från Skandinavien under vintern och sommaren 2017/2018.

”Vi ser fram emot att stärka vårt, nu över 15 år långa, samarbete med Apollo ytterligare. SAS fortsätter att investera i nya flygplan, och att uppgradera befintliga kabiner till SAS nya design och senare i höst kommer även marknadens snabbaste WiFi att börja installeras även på SAS kort- och medeldistansflotta. Vi ser fram emot att fortsatt välkomna Apollos kunder ombord på våra flygplan”, säger Markus Ek, Global företags- och agentförsäljningschef på SAS.

Tack vare SAS flexibla flygplansflotta, med stolar mellan 70 och 264 per flygplan, är det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från flygplatser både i storstadsregioner och regionalt i Sverige, Norge och Danmark. SAS blir Apollos största externa partner utanför det egna flygbolaget Novair.

”För Apollo är det naturligt att fortsätta samarbetet med SAS – som Skandinaviskt bolag är en trygg och bra partner för Apollo. Våra kunder uppskattar dessutom den service och pålitlighet som SAS erbjuder med direktflyg till alla våra destinationer”, säger Leif Vase Larsen, nordisk vd för DER Touristik Nordic AB.

Avtalet mellan SAS och Apollo omfattar flygningar från 20 orter i Skandinavien till 30 destinationer i Europa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.