Icelandair introducerar ny kabinklass

Hekla sto 6

Icelandair introducerar en ny prisstruktur och kabinklass under namnet Economy Light. Passagerare erbjuds fler valmöjligheter och mer flexibilitet: packa mindre och betala mindre, precis som många andra flygbolag redan har gjort. 

Med Icelandairs nya prisstruktur får passagerare mer att välja mellan när resan ska bokas. Det senaste alternativet går under benämningen Economy Light och är för de passagerare som endast väljer handbagage, men service ombord är naturligtvis densamma som alltid. Passagerare i Economy Light har fortfarande möjligheten att välja sätesplats samt medbringa 10 kg i handbagage.

”Vi implementerar efterfrågade förändringar i våra tjänster, och bland dessa är Economy Light, utformat för resenärer på exempelvis weekend eller affärsresa med kortare vistelser utomlands. Den nya prisklassen är även mycket lämplig för familjer som inte är i behov av lika mycket bagage och har möjlighet att packa tillsammans. Dessa passagerare kan njuta av samma utmärkta service från Icelandair inklusive in-flight entertainment, alkoholfria drycker, gate-to-gate wi-fi samt bekväma och rymliga säten”, säger Gudmundur Óskarsson SVP Sales & Marketing.

Som en del av den nya strukturen medföljer det även några namnbyten: Icelandair Economy Class ändras till Economy Standard och Icelandair Economy Class Flex heter nu Economy Flex. Bägge kabinklasserna är fortfarande väldigt attraktiva med en större flexibilitet som ett incheckat bagage (23 kg) och ett handbagage (10 kg).

”Vi expanderar vår produkt och uppfyller våra passagerares olika önskemål och krav. Detta medför en mer flexibel och prismässigt överkomlig resa, som gör att vi kan erbjuda en bredare service till de många olika passagerare som reser med oss, avslutar Gudmundur.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.