Emirates ökar antalet avgångar från Stockholm

Emirates Boeing 777-300ER
Emirates Boeing 777-300ER.

Emirates utökar antalet flygningar mellan Stockholm och Dubai med ytterligare tre avgångar per vecka från den 8 december.

Emirates har flugit mellan Sverige och Dubai sedan 4 september 2013. Flygbolagets satsning med fler flygningar från och till Sverige kommer nu att erbjuda svenska resenärer förbättrade flygtider och kortare mellanlandning i Dubai. Resenärer från Sverige kommer därmed att uppleva bättre anslutningar till och från bland annat populära destinationer i Östasien och Afrika. Den nya tidtabellen, med 2 dagliga flygningar på fredagar, lördagar och söndagar är en konsekvens av en ökande efterfrågan från svenska resenärer.

”Att vi utökar antalet flygningar mellan Stockholm och Dubai bekräftar vår fortsatta satsning i Sverige. Den svenska marknaden är väldigt viktig för oss och med två dagliga avgångar tre dagar i veckan möter vi behovet hos våra svenska resenärer under vintermånaderna ännu bättre”, säger Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates.

Emirates nya avgång EK155 startar från Dubai den 8 december kl. 15.00 med ankomst 18.45 i Stockholm. Flight EK156 från Stockholm- Dubai avgår kl. 21.10 och ankommer kl. 06.30 dagen därpå i Dubai. De tre nya flygningarna kompletterar flygbolagets befintliga vintertidtabell, med den dagliga flygningen EK157 som avgår 08.10 från Dubai och ankommer 11.55 till Arlanda. Flight EK158 från Stockholm till Dubai avgår då kl. 13.35 och anländer 22.55.

Samtliga flygningar mellan Stockholm och Dubai trafikeras av Emirates Boeing 777-300ER flygplan i treklass-figuration.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.