Fler avgångar med KLM från Linköping

KLM_Cityhopper_E190_PH-EZA
KLM Embraer 190. FOTO: Wikimedia Commons.

På grund av hög efterfrågan ökar KLM kapaciteten från Linköping City Airport under vintertidtabellen med start 29 oktober.

Jämfört med förra året, kommer lunchavgången att gå även på lördagar och söndagar. Det innebär att det kommer finnas tre avgångar per dag alla veckans dagar utom lördag då det finns två. I antal flygstolar är det en ökning med drygt 7 000 stycken jämfört med samma tid förra året.

 

”Det är fantastiskt att se hur fler och fler östgötar väljer att åka från sin egen regionala flygplats. Via Schiphol når man hela världen, en normal vecka flyger våra resenärer till över 150 olika destinationer över hela världen.”, säger Camilla Lejon, VD, Linköping City Airport.

”Den allt ökande efterfrågan av flygstolar med KLM från Linköping City Airport visar att Östgötarna har ett stort förtroende för oss. Man vet att vi är här för att stanna och inte bara det, att fortsätta utveckla vår trafik från Linköping City Airport. Det är ett förtroende som vi ska förvalta väl.” – säger Gérald Amoudruz, Sales Manager Sweden, Air France KLM.

Ny avgång lördag/söndag

Amsterdam – Linköping  09:40 – 11:25

Linköping – Amsterdam  11:55- 13:45

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.