Sicilien ny destination från Visby

Visby_flygplats_ingången_från_parkeringen_Visby_Sweden
Visby Airport. FOTO: Wikimedia Commons

Nu kan 189 gotlänningar ta chansen att boka in en kalasstart på sommaren 2018. I slutet av maj kan man byta ö och kickstarta sommaren med en exklusiv avgång från Visby till Sicilien med TUI.

Den 22 maj är det avgång till Catania på Sicilien från Visby med en Boeing 737-800.

”Det är verkligen roligt att kunna ge gotlänningarna chansen att checka in för semestern på sin egen ö och kickstarta sommaren mindre än fyra timmar senare på den soldränkta italienska ön Sicilien”, säger Tommy Serban, Head of product på TUI Nordic.

Under den sena våren är det riktigt behagligt på Sicilien, mellan 25-30 grader varmt på dagarna och runt 20 grader varmt i vattnet. På Sicilien, Italiens största ö, får du ett smakprov av allt det där härligt italienska. Stränder med färgglada parasoller, kyrkor med madonnabilder, små trattorior i smala gränder. Och en matkultur som slår det mesta i världen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.