Norwegian firar 10 år på Arlanda

737 MAX_2
Norwegian Boeing 737MAX. FOTO: Creative Commons.

I fredags var det tio år sedan Norwegian började flyga från Stockholm Arlanda. Sedan starten 2007 har Norwegian flugit över 38 miljoner resenärer till och från Sveriges största flygplats. 

Norwegians expansion fortsätter och bolaget blir allt mer globalt. Idag firar Norwegian att bolaget har trafikerat Stockholm Arlanda Airport i hela tio år och flugit över 38 miljoner resenärer till och från Arlanda mellan 2007 och 2017.

”Vi är väldigt glada över att vi närmar oss 40 miljoner passagerare på Arlanda och att allt fler resenärer i Sverige upptäcker våra prisvärda biljetter och vårt stora linjenätverk. Vi vill gärna fortsätta utveckla linjenätet till och från Arlanda och ser en enorm potential för Sverige förutsatt att det inte införs någon flygskatt”, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Evastina Lönngern som var på väg till London med sin man Mats Lönngren, överraskades med att vara Norwegians passagerare nummer 38 miljoner på Arlanda. I present får hon två tur- och returbiljetter i Premium till valfri långlinjedestination med Norwegian.

”Jag är oerhört glad och tacksam över att jag är passagerare nummer 38 miljoner. Jag flyger ofta med Norwegian men har aldrig testat Norwegians långlinjer och ser därför väldigt mycket fram emot att med det här fina priset få testa er Dreamliner”, säger Evastina Lönngren till Norwegian.

Norwegian är idag det sjätte största lågprisbolaget i världen. Från Sverige flyger Norwegian till cirka 90 destinationer. Totalt erbjuder bolaget över 500 linjer till över 150 destinationer runt om i världen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.