Norrköping får ny charter till Kos

NRKTorn
Norrköpings flygledartorn.

TUI kommer att flyga direkt från Norrköping till Kos under sommaren 2018. Linjen är en av nästa års nysatsningar. Kos är ett populärt resmål som varje år välkomnar tusentals nya och återvändande svenskar på sommarsemester.

”Kos har länge varit en favoritdestination för många svenskar och har utvecklats till att bli en favorit också bland familjer. Vi planerar därför att öka kapaciteten från alla nordiska marknader och Norrköping är naturligtvis en del av de här planerna”, säger Alex Huber, vd på TUI.

Kos är en av den grekiska övärldens mest solsäkra favoriter. I dag har ön ett mer nedtonat nöjesliv och passar både barnfamiljen, paret och kompisgänget. Bland Kos attraktioner märks dess vackra stränder, charmiga byar och turkosa vatten. Med TUI:s nya satsning på just Kos kan hotellbranschen förvänta sig många fler nordiska turister till nästa sommarsäsong.

Danska Jet Time kommer att flyga för TUI på Norrköping-Kos med en Boeing 737-700. Linjen ska flygas varannan fredag mellan 25 maj och 12 oktober 2018.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.