Ryanair börjar flyga till Malta från Göteborg

1024px-Ryanair_B737-800_EI-DCD_(4184990491)
Ryanair Boeing 737-800. FOTO: Wikimedia Commons.

Ryanair lanserar nu en ny direktlinje från Göteborg Landvetter Airport till Medelhavsön Malta. Linjen kommer att trafikeras en gång i veckan med Boeing 737-800 under sommarsäsongen med start i april 2018. 

”Det är väldigt roligt att kunna erbjuda västsvenskarna ytterligare en direktlinje till en populär sommardestination vid Medelhavet. Vi hälsar även maltesarna välkomna till vår växande stad och flygplats”, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Malta är Europas sydligaste stat och ett populärt turistresmål. Ryanair kommer trafikera sträckan Göteborg – Malta en gång i veckan med start i april 2018. Ryanair trafikerar sedan tidigare 12 direktlinjer från Göteborg Landvetter Airport.

”Det är glädjande att vi nu startar ytterligare en direktlinje från Göteborg och nu till Malta. Det blir avgångar en gång i veckan från och med april 2018 och det blir även den första av våra sommarsäsongslinjer som kommer att, säljas via Ryanair.com-webbplatsen”, säger Chris Lundshøj, Sales and Marketing Executive för Skandinavien och Baltikum på Ryanair.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.