Icelandair lyfter mot Tampa

Hekla sto 6

Idag, den 6 september styr Icelandair kursen för första gången mot den nya helårsrutten Tampa Bay på Floridas golfkust.

Från onsdag 6 september flyger Icelandair året runt till Tampa Bay på Floridas golfkust med fyra avgångar i veckan: onsdag, fredag, lördag och söndag. Solskensstaten är dock inte en ny bekantskap för Icelandair då man sedan tidigare flyger till Orlando, vilket även detta är en rutt som trafikeras året runt.

Tampa ligger vid den Mexikanska golfen och är områdets administrativa centrum för de 4,5 miljoner invånarna. Tampa och omgivande områden är särskilt kända för turism och kuststäder som St. Petersburg, Clearwater Beach och Sarasota. Floridas exotiska kust erbjuder något för alla.

Icelandair erbjuder Stopover på Island på din väg över Atlanten och kontrasten är ultimat om du väljer Florida som sista destination. Man kan välja att stanna på Island i upp till sju dagar utan extrakostnad på flygbiljett, två väldigt olika upplevelser i en och samma resa.

Icelandair flyger till 47 destinationer, varav 19 i Nordamerika: 14 i USA med Cleveland, Ohio från och med 2018 samt 5 destinationer i Kanada. Förväntat passagerarantal 2017 är 4 miljoner.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.